HR
EN

Istražite tvrđave uz Mastercard®!

01.03.2022.

Tvrđava kulture Šibenik je u suradnji s Mastercardom pripremila posebne pogodnosti za korisnike Mastercard® kartica koje će trajati sve do kraja 2022.! 

 

JEDINSTVENE GLAZBENE VEČERI

Bili ste na koncertima u dvoranama, na livadama, egzotičnim lokacijama i mislite da ste doživjeli najbolje? Mi smo uvjereni da niste, dok ne doživite koncert na Tvrđavi sv. Mihovila!

Korisnicima Mastercard kartica omogućen je ekskluzivni 24- satni online presale za koncerte u organizaciji Tvrđave kulture Šibenik, za kupnje putem online sustava Eventim. Usto, najbrži korisnici ostvaruju i 10% popusta pri kupnji ulaznica. 

Detalji o pretprodaji ulaznica za pojedini koncert pratite unutar stranice programa, a najave pratite i na društvenim mrežama Tvrđave sv. Mihovila (Facebook i Instagram).

 

TRAJNE USPOMENE

Od početka ožujka korisnici Mastercarda ostvaruju 10% popusta pri kupnji u suvenirnicama Tvrđave kulture - na Tvrđavi sv. Mihovila i Barone shopu, te od lipnja na Tvrđavi sv. Ivana i preuređenom prostoru City Pointa, u samom centru grada. Time trenutke provedene na tvrđavama i u Šibeniku mogu zadržati u obliku trajnih uspomena.

 

TRENUTCI U KUĆI SVIH UMJETNOSTI 

Korisnike Mastercarda pogodnosti čekaju i pri online kupnji ulaznica za programe Kuće umjetnosti Arsen - tada oni ostvaruju 10% popusta.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti