HR
EN

Glazbena ikona Anna Oxa stiže u Šibenik!

29.07.2019.

Sutra, 30. srpnja, na Tvrđavi sv. Mihovila prepustite se razornoj snazi vokala talijanske dive! Anna Oxa svojim umijećem i karizmom intrigira publiku od samih početaka svoje karijere. Zaslugom unikatnog, moćnog vokala i emotivne interpretacije, često ju nazivaju „Glas i srce“.

Od prvih glazbenih koraka pod svjetlima pozornice Sanrema do danas ne prestaje plijeniti pažnju i oduševljavati publiku svojim koncertnim nastupima. U četiri desetljeća bogate karijere otpjevala je pjesme koje su prerasle u bezvremenske hitove, primjerice È tutto un attimo i Senza pietà. Zadnjim albumima okrenula se stvaranju orkestralnog zvuka i ritma obilježenog etno elementima. Glazbena kameleonka poznata je po zanimljivim i stiliziranim nastupima, a što je pripremila šibenskoj publici sutra će otkriti svi koji se nađu na tribinama najljepše jadranske pozornice.

Za glazbenu podlogu večeri ispod tribina zaduženi su uigrani selektori Hrvatske Funk Delegacije, D-Gree, Slipmat i Borovich.  U žanrovskom miksu naći će se soul, funk i groove majstorski uigranih DJ-eva, s kojima će publika otplesati noć.

Ulaznica za koncert još uvijek ima u prodaji, po cijeni od 400 kuna. Dostupne su na prodajnim mjestima šibenskih tvrđava: u City Pointu (ulica Don Krste Stošića 1, Šibenik), na blagajnama tvrđava sv. Mihovila i Barone, te online u sustavima Eventim i Croatia Tickets.

Za sve one koji ulaznice plate Mastercard® i Maestro® karticama osiguran je popust od 10%  pri kupnji na svim navedenim prodajnim mjestima.

Popust u istom iznosu očekuje i članove Kluba prijatelja, isključivo u City Pointu. Individualni članovi ostvaruju ga na kupnju jedne, a nositelji obiteljske članske iskaznice na kupnju dvije ulaznice. Također, na istom mjestu vlasnici Addiko Bank kartica ostvaruju popust od 5% pri kupnji ulaznica.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti