HR
EN

Glasno s Tvrđave sv. Mihovila!

13.05.2021.

Glazbeno ljeto uz obalu mora, pod zvijezdama i uz koncerte uživo na Tvrđavi sv. Mihovila! Nakon skoro godinu dana bez glazbene buke, pozitivna energija vraća se, skupa s publikom, koncertnim pozornicama.

Na najglasnijoj tvrđavi na obali, u sklopu koncertnog programa GLASNO! tijekom srpnja i kolovoza nastupit će: Rade Šerbedžija & Zapadni kolodvor (8.7.), Vojko V (15.7.), Daleka obala (22.7.), LET 3 (12.8.), Neno Belan & Fiumens (19.8.) i TBF uz mladu predgrupu Zo (26.8.)!

Serija koncerata najavljenih za ljeto, nastavak je prošlogodišnje virtualne akcije GLASNO! koja je ove godine pretočena u svojevrsni festival i pokret dobre energije. Održat će se na Tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku, koja se profilirala kao jedna od najpopularnijih ljetnih destinacija kada je glazba u pitanju.

Za najavljeni koncert kapacitet Tvrđave sv. Mihovila je limitiran, sukladno mjerama i preporukama HZJZ i stožera Civilne zaštite RH, a ulaznice za ovaj događaj u pretprodaji su putem sustava Eventim i to po cijeni od 130,00 kn za nastupe Vojka V, Daleke obale, Let 3, Neno Belan & Fiumens te TBF, dok će za nastup Rade Šerbedžije ulaznica biti 170,00kn.

Cijene se na dan koncerta mijenjaju!

Postavke pristupačnosti