HR
EN

Do članstva u Klubu prijatelja po upola manjoj cijeni!

04.03.2021.

Tvrđava kulture poziva sve dosadašnje članove Kluba prijatelja šibenskih tvrđava da ovog vikenda, 6. i 7. ožujka, produže svoje članstvo po upola manjoj cijeni! Poziv je upućen i onima koji još uvijek u svom džepu nemaju člansku iskaznicu Kluba prijatelja, a voljeli bi postati dio ove priče.

Godina iza nas naučila nas je da više cijenimo trenutke provedene u dobrom društvu, stoga svratite do tvrđava sv. Mihovila i Barone ili do City Pointa, učlanite se u Klub za simboličnih 35 kuna i započnite godinu kvalitetnih druženja na njima!

Članska iskaznica Kluba prijatelja vrijedi godinu dana od dana učlanjenja i omogućuje pogodnosti na samim tvrđavama i van njihovih zidina. Uz slobodan ulaz na tvrđave sv. Mihovila i Barone, kao i na pojedina večernja događanja na Tvrđavi Barone, iskaznica Kluba osigurava i popuste pri kupnji ulaznica za koncerte na Tvrđavi sv. Mihovila, te popuste u suvenirnicama šibenskih tvrđava.

Važno je spomenuti da članovi Kluba aktivno sudjeluju u očuvanju kulturnog nasljeđa Šibenika i okolice, jer se dio članarina usmjerava na obnovu stare gradske jezgre ili pak na istraživanje tajni fortifikacijskih objekata u okolici.

Razloga za postati dio Kluba ima mnogo – koji će biti vaš?

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti