HR
EN

Divno je biti dio Kluba -- za blagdane poklonite prijateljstvo!

07.12.2017.

Klub prijatelja šibenskih tvrđava štandom na Adventuri predstavlja svoju cjelokupnu priču uz ponudu lokalnih proizvoda.Više ne trebate tragati za savršenim poklonom jer od sada možete darovati ono što se novcem ne može kupiti – prijateljstvo. Poklon karticom Kluba prijatelja darujete jednogodišnje članstvo, čime vašim najdražima širom otvarate vrata šibenskih tvrđava i jedinstvenih trenutaka koje će na njima doživjeti. Od uzbudljivih koncertnih doživljaja i performansa, preko kulturnih manifestacija do ukusnih gastronomskih priča, članstvo u Klubu prijatelja pruža mnoge pogodnosti. Neograničen ulaz na Tvrđavu sv. Mihovila i Tvrđavu Barone tokom godine dana, slobodan ulaz na umjetničke programe Strane B te uživanje u filmskim ostvarenjima iz cijelog svijeta u sklopu ljetnog kina pod zvjezdanim nebom, pod nazivom Srijedom po svijetu – samo je dio poklona koji darujete najdražima.

U ponudi još možete pronaći i vrhunska vina , rakije, likere i suvenire – sve redom proizvode lokalnih proizvođača.

Svratite do štanda i pronađite idealan poklon za blagdane!

[OBAVIJEST]

Dragi posjetitelji, u petak i subotu (24. i 25. svibnja) radno vrijeme City Pointa je od 9 do 20 sati. Izvrsna prilika da se učlanite u Klub prijatelja i podignete ulaznicu za subotnje predavanje Levisona Wooda i Gorana Milića.

Tim Tvrđave kulture Šibenik

----

[IMPORTANT NOTICE]

Dear visitors, City Point working hours on Friday and Saturday (May 24th i 25th) are from 9 AM to 8 PM. It's great opportunity to get your ticket for Levison Wood's Saturday lecture at St. Michael's Fortress.

Fortress of Culture Team