HR
EN

Dan prijatelja šibenskih tvrđava uz besplatan koncert Detoura i Pavela

04.08.2017.

Tvrđave daruju svojim prijateljima tulum ljeta – PopOUT koncert na Tvrđavi sv. Mihovila u nedjelju 13. kolovoza od 21 sat!

 

 Detour i Pavel svojim mnogobrojnim hitovima dokazuju da su trenutno jedni od najpopularnijih bendova na hrvatskoj glazbenoj sceni. PopOUT ili koncert iznenađenja u organizaciji Tvrđave kulture osmišljen je kao tulum za sve prijatelje šibenskih tvrđava.

Ulaznica nema u slobodnoj prodaji pa ukoliko želite plesati na tulumu ljeta – učlanite se u Klub jer gratis ulaz na koncert ostvaruju članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava koji svoju ulaznicu, odnosno narukvicu s kojom će ući na koncert, preuzmu u City Pointu uz predočenje valjane članske iskaznice. 

 

Individualna članska ostvaruje pravo na 1 ulaznicu za koncert, dok vlasnici obiteljskih članskih iskaznica ostvaruju pravo na dvije gratis ulaznice na koncert. Broj ulaznica na koncert je ograničen, stoga požurite po svoju!

 

Osim ovog koncerta članovi Kluba ostvaruju brojne druge pogodnosti kao što su: besplatan ulaz na obje tvrđave i na sve događaje iz umjetničkog programa Strana B te na filmske večeri Srijedom po svijetu. Javna ustanova u kulturi 'Tvrđava kulture Šibenik', koja upravlja šibenskim tvrđavama, želi i na druge načine doprinijeti kulturnoj baštini grada Šibenika. Projekt kojim se posebno ponosimo upravo je - Klub prijatelja šibenskih tvrđava  osnovan u lipnju 2014. s ciljem okupljanja ljubitelja šibenskog spomeničkog i kulturnog naslijeđa. Do sada je za članove Kluba prijatelja osmišljeno gotovo 50 različitih kulturnih programa. Osim pogodnosti, članstvom se potpomaže rad tvrđava, a prihod od članarina koristi se namjenski za obnovu šibenske kulturne baštine.

 

Učlaniti se može na blagajnama šibenskih tvrđava sv. Mihovila i Barone, u prostorima City Pointa te preko sustava Croatia Tickets

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti