HR
EN

Crveni pijat! Šibenska instant medijska zvijezda

29.07.2016.

Tvrđava Barone je kulturno povijesni spomenik koja svojim objedinjenim gastro konceptom ponude posjetiteljima nudi isključivo autohtone hrvatske proizvode. Radujemo se svakom gostu, svaku kritiku gledamo kao priliku da budemo još bolji i žao nam je što je jedna naša gošća otišla razočarana.

Spomenuta „mesna plata“ ne postoji kao ponuda u našem meniju, mi posjetiteljima nudimo Crveni pijat (eng. prijevod plate=tanjur) koji se sastoji od tradicionalno pripremljenih i prezentacijski složenih namirnica na daski od maslinovog drveta: pršuta, pečenice, šokola, namaza od pršuta, ovčjeg sira, maslina, kruha i maslinovog ulja. Sve namirnice u pijatu, uključujući i kruh proizvedene su u lokalnim OPG-ovima, a prezentacijski koncept lokalne gastronomije u malom osmislio je poznati hrvatski chef Zdravko Tomšić.

U ponudi pića na Tvrđavi Barone također smo se zadržali na autohtonim proizvođačima i kod nas nećete naći pića poznatih brandova, ali ćete naći izbor vina, rakija i sokova lokalnih poduzetnika.Ponosni smo na kvalitetu proizvoda OPG proizvođača sa područja Šibensko-kninske županije koje nudimo i promoviramo posjetiteljima u gastro centru na tvrđavi.

Barone shop platforma je za prodaju proizvoda čak 52 mala, mikro i srednja poduzetnika, od kojih je 2/3 sa područja Šibensko-kninske županije. Tako na policama posjetitelji mogu naći lokalna vina, rakije, džemove, i ostale gastro delicije naših poljoprivrednika, ali i ručno izrađeni nakit, prirodnu kozmetiku i hrvatski produkt dizajn.

Sve predstavnike medija, a pogotovo one iz Šibenika, koji su u svojim medijima prenijeli vijest bez istraživanja o čemu se radi, rado ćemo ugostiti kako bi sami mogli okusiti i doživjeti našu priču.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti