HR
EN

Conventa Trend Bar na Tvrđavi Barone

04.06.2019.

Tvrđava Barone u četvrtak, 6. lipnja postaje mjesto susreta profesionalaca u turističkom sektoru, s naglaskom na kongresni turizam i turizam posebnih interesa. Namijenjena prvenstveno organizatorima događaja te menadžerima destinacija, Conventa Trend Bar će u opuštenoj atmosferi otvoriti raspravu o tome kako djeluje MICE marketing i zašto.

Gorazd Čad, suosnivač Convente, najvećeg regionalnog kongresa industrije, osnivač njegova mlađeg brata Conventa Crossover, direktor i vlasnik tvrtke Toleranca Marketing te glavni urednik magazina Kongres, odgovarat će na kompleksna pitanja i predstavit će probleme s kojima se susreću organizatori događaja te menadžeri destinacija u svom poslu.

Detaljno će se pozabaviti problemom kako učiniti događaje i destinacije zanimljivijima, raznovrsnijima, jedinstvenima, a naravno i učinkovitijima na tržištu. Glavni dio Trend Bara bit će radionica pod nazivom Što djeluje u MICE marketingu i zašto?, koja će odgovoriti na pitanja zašto klasične metode ne djeluju uvijek i što moramo znati da bismo na pravi način zadovoljili te služili našim potrebama. Radionica je vrlo praktična, a prezentacija od 20 primjera pružit će Vam odgovarajuće alate i tehnike za uspješniji marketing. Kako izgleda organizacija i promocija događanja u Tvrđavi kulture Šibenik prezentirat će voditeljica Odjela za marketing, prodaju i promociju Vera Jergović Bolanča.

Conventa Trend Bar radionica trajat će od 11 do 14 sati, a svoje mjesto možete osigurati prijavom putem sljedećeg obrasca.

Organizator radionice je slovenska marketinška agencija Toleranca Marketing koja iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u organizaciji međunarodnih kongresa i konferencija, poslovnih susreta i osmišljavanja kreativnih projekata. 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti