HR
EN

Connecting Cinemas božićni poklon za najmlađe!

23.12.2020.

Partneri na projektu Connecting Cinemas su za ovo blagdansko vrijeme pripremili poseban poklon za najmlađe ljubitelje filmske umjetnosti!

Dan nakon Božića, 26.12., te u srijedu, 30.12., putem online platformi bit će prikazan zanimljiv izbor kratkih animiranih filmova za djecuFilmovi su dio programa Međunarodnog festivala kratkometražnog filma za djecu i mlade KUKI koji je dio Međunarodnog festivala kratkometražnog filma Interfilm, Berlin.

Riječ je o filmovima europskih nezavisnih produkcija, prilagođenima uzrastu od 4 do 10 godina. U njima nema govora stoga će radnju bez problema razumjeti djeca iz različitih europskih zemalja.

Ovim zajedničkim druženjem pred malim ekranima diljem Europe nastavlja se jačanje svijesti o različitosti europskih kultura i izgradnja nove publike, što su jedne od temeljnih aktivnosti projekta Connecting Cinemas.

Pridružite se projekcijama iz topline svojih domova u slijedećim terminima - poveznica za praćenje programa bit će dostupna netom prije početka programa:

26.12. | 10:00 – 13:00 sati - Connecting Cinemas božićni filmovi za djecu - vol 1

30.12. | 17:00 – 20:00 sati - Connecting Cinemas božićni filmovi za djecu - vol 2 

Connecting Cinemas tim vam želi ugodne blagdane!

 

Sadržaj ovog priopćenja isključiva je odgovornost JUK Tvrđava kulture Šibenik i ni na koji način ne odražava stavove Europske Komisije/MEDIA Policy, Audiovisual Industry & Media Support Programmes.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti