HR
EN

City Point produžuje radno vrijeme - požurite po ulaznicu za predavanje Levisona Wooda!

24.05.2019.

U subotu, 25. svibnja, na Tvrđavi sv. Mihovila održati će se vrhunac ovogodišnjeg Croatian Travel Festivala - predavanje Levisona Wooda kojem će društvo za razgovor biti Goran Milić. Dva neprikosnovena putnika i priznata novinara jedan nasuprot drugog garantiraju noć za pamćenje, koja započinje u 20 sati.

Nakon što Goran Milić prisutne provede kroz Kubu kakvu je doživio tijekom svojih putovanja, preuzeti će ulogu moderatora u razgovoru s Woodom. Tema razgovora je Woodova šetnja preko najdužeg planinskog lanca na Zemlji, "Walking The Himalayas". Dio je to impresivne trilogije "Walking the..." kojima je Wood pomakao granice svim putnicima diljem svijeta.

Kako bi članovi Kluba prijatelja i sudionici festivala na vrijeme preuzeli svoje ulaznice za predavanje, City Point će u petak i subotu, 24. i 25. svibnja raditi produženo, u vremenu od 9 do 20 sati. Na subotnje predavanje moći će ući isključivo posjetitelji s važećom ulaznicom.

Podsjećamo, članovi Kluba uz predočenje važeće članske iskaznice u City Pointu mogu preuzeti svoju gratis ulaznicu, i to jednu ukoliko se radi o individualnom članstvu, odnosno dvije ako se radi o obiteljskoj članskoj iskaznici.

Na istom mjestu, sudionici i gosti festivala svoje festivalske knjižice/putovnice s 3 prikupljena pečata mogu zamijeniti za gratis ulaznicu, kao i volonteri koji su sudjelovali na akcijama čišćenja podmorja šibenske obale "Adria Aid - za čisti Jadran!" i time prikupili odgovarajući pečat.

 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti