HR
EN

Božo Vrećo – ponovni susret na Tvrđavi sv. Mihovila

02.08.2019.

Dvije godine od posljednjeg susreta, umjetnik jedinstvenog senzibiliteta, raskošnog glasa i ekstravagantnog imidža Božo Vrećo ponovno će se sresti sa šibenskom publikom na Tvrđavi sv. Mihovila u srijedu, 7. kolovoza.

„Princ sevdaha“, kako često nazivaju popularnog bosanskohercegovačkog glazbenika, Šibenik je odabrao za jednu od postaja svoje velike svjetske turneje čime je pozornica tvrđave stala uz bok onima u Berlinu, Münchenu, Beču i dalekoj Australiji.

Koncertni program do samog nastupa ostat će obavijen velom tajne. Naime, Božina sklonost improvizacijama čini svaki njegov koncert jedinstvenim, a poznato je samo da će ga na šibenskom nastupu pratiti tri vrhunska glazbenika. No bez sumnje je da će pozornicom tvrđave zavladati sevdah kojim će Božo otvoriti svoju dušu vjernoj publici i onoj koja se tek zaljubljuje u njegove pjesme.

Tradicionalan zvuk sevdaha ovaj samouki umjetnik spaja s elementima jazza, bluesa i soula, te kaže da se u emotivnom smislu poistovjećuje sa glavnim junacima svojih pjesama koji su spremni na sve zbog ljubavi. Osim glasom, Božo publiku oduševljava i svojom pojavom te scenskim nastupom u kojem do izražaja dolazi njegova iskrenost, prirodnost i bogatstvo vokala i izvedbe. Svi koji su se prije dvije godine našli na Tvrđavi sv. Mihovila uvjerili su se u to, a oni koji nisu prisustvovali tadašnjem glazbenom spektaklu imaju novu priliku.

Ulaznice su još uvijek su dostupne po cijeni od 180 kuna, a mogu se nabaviti na prodajnim mjestima šibenskih tvrđava: u City Pointu (ulica Don Krste Stošića 1, Šibenik), na blagajnama tvrđava sv. Mihovila i Barone, te online u Eventim i Croatia Tickets. Korisnici Mastercard® i Maestro® kartica ostvaruju popust od 10%  pri kupnji na svim prodajnim mjestima.

Tvrđava kulture članovima Kluba prijatelja osigurala je popust od 10% pri kupnji ulaznica u City Pointu (individualne članove na kupnju jedne, a nositelje obiteljske članske iskaznice na dvije ulaznice), dok na istom mjestu korisnici kartica Addiko banke ostvaruju popust od 5% pri kupnji ulaznica.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti