HR
EN

Božo Vrećo i gosti Miroslav Tadić i Marko Louis na pozornici Tvrđave sv. Mihovila!

16.05.2017.

Božo Vrećo, jedan najzanimljivijih interpretatora sevdaha novijeg doba, održat će 11. kolovoza 2017. spektakularni koncert u Šibeniku, na otvorenoj pozornici Tvrđave sv. Mihovila, s početkom u 21 sat.

Umjetnik, interpretator i autor sevdalinki Božo Vrećo tijekom posljednjih nekoliko godina postao je ne samo regionalna, već i europska i svjetska glazbena senzacija. New York Times je ovog lirskog tenora nedavno okarakterizirao kao „Čovjeka anđeoskog glasa, koji dotiče srca i miluje duše!“, te ga dodatno istaknuo kao sinonim potpune slobode.

Na repertoaru Bože Vreće na jednoj od najljepših pozornica na Jadranu, uz tradicionalne sevdalinke, naći će se i Vrećine autorske sevdalinke, a da bi koncertni doživljaj bio potpun, pridružit će mu se i sjajni glazbeni gosti Miroslav Tadić  (gitara)  i Marko Louis (klavir, tarabuk).

Koncert će zajednički realizirati producent Tomislav Kašljević i producentski tim Tvrđave kulture Šibenik.

Ulaznice

[OBAVIJEST]

Dragi posjetitelji, vikendima u veljači (subotom i nedjeljom, uključujući i 1.3.2020.) ulaz na Tvrđavu Barone je slobodan (od 9 do 16 sati).

----

[NOTICE]

Dear visitors, the entrance to Barone Fotress is free on weekends in February - Saturdays & Sundays, including March 1st 2020 (from 9 AM to 4 PM).