HR
EN

Barone slavi prvi rođendan!

25.01.2017.

Prošle godine bili smo prvi u svemu. Proživjeli puno, doživjeli još više, zabavili se najviše. Vrijeme je da to okrunimo velikim rođendanskim slavljem koje će trajati čitav mjesec!

Proslava počinje u nedjelju 29.1.2017. kada smo uz slobodan ulaz, priredili i besplatno uživanje u priči proširene stvarnosti. Svečanost ćemo upriličiti i svirkom uživo s grupom Fenix, kreativnim radionicama za djecu, prigodnom gastro ponudom te akcijama za sve stare i nove članove Kluba prijatelja šibenskih tvrđava. A kao pravi šećer na kraju, podijelit ćemo veliku slavljeničku tortu!

Kažu – Prvi se pamte! Zato ćemo svaki dan od 28.1. do 28.2. na revitaliziranoj Tvrđavi Barone obilježavati njenu prvu godišnjicu u novom ruhu i dijeliti brojne pogodnosti i poklone:

  • Radionica za djecu 'Čestitaj prvi' - subota 28.1. i nedjelja 29.1. od 10 sati
  • Učlanjenjem ili produživanjem članstva u Klubu prijatelja šibenskih tvrđava, vraćamo pola članarine (25 kn od individualne članske ili 55 kn od obiteljske članske iskaznice ) u obliku poklon bona kojeg možete iskoristiti u Barone suvenirnici,
  • Kreativne radionice za mališane organizirat ćemo svake subote i nedjelje od 10 do 12 sati,
  • U bogatoj gastro ponudi Barone bistroa moći ćete uživati po jedinstvenim rođendanskim cijenama.

Pridružite nam se u slavlju, neka se iznad krovova Šibenika, a podno zvjezdanog neba proširi veselje dok zajedno pjevamo „Sretan ti rođendan“  našoj prekrasnoj Tvrđavi Barone! 

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti