HR
EN

Barone slavi prvi rođendan!

25.01.2017.

Prošle godine bili smo prvi u svemu. Proživjeli puno, doživjeli još više, zabavili se najviše. Vrijeme je da to okrunimo velikim rođendanskim slavljem koje će trajati čitav mjesec!

Proslava počinje u nedjelju 29.1.2017. kada smo uz slobodan ulaz, priredili i besplatno uživanje u priči proširene stvarnosti. Svečanost ćemo upriličiti i svirkom uživo s grupom Fenix, kreativnim radionicama za djecu, prigodnom gastro ponudom te akcijama za sve stare i nove članove Kluba prijatelja šibenskih tvrđava. A kao pravi šećer na kraju, podijelit ćemo veliku slavljeničku tortu!

Kažu – Prvi se pamte! Zato ćemo svaki dan od 28.1. do 28.2. na revitaliziranoj Tvrđavi Barone obilježavati njenu prvu godišnjicu u novom ruhu i dijeliti brojne pogodnosti i poklone:

  • Radionica za djecu 'Čestitaj prvi' - subota 28.1. i nedjelja 29.1. od 10 sati
  • Učlanjenjem ili produživanjem članstva u Klubu prijatelja šibenskih tvrđava, vraćamo pola članarine (25 kn od individualne članske ili 55 kn od obiteljske članske iskaznice ) u obliku poklon bona kojeg možete iskoristiti u Barone suvenirnici,
  • Kreativne radionice za mališane organizirat ćemo svake subote i nedjelje od 10 do 12 sati,
  • U bogatoj gastro ponudi Barone bistroa moći ćete uživati po jedinstvenim rođendanskim cijenama.

Pridružite nam se u slavlju, neka se iznad krovova Šibenika, a podno zvjezdanog neba proširi veselje dok zajedno pjevamo „Sretan ti rođendan“  našoj prekrasnoj Tvrđavi Barone! 

Postavke pristupačnosti

Zbog koncertnog programa, Tvrđava Barone danas je za posjetitelje otvorena do 19.30 sati. Hvala na razumijevanju!


Today Barone Fortress is open for visitors until 7:30 PM. Thank you for your understanding!