HR
EN

Barone slavi sedmi rođendan! Đir s vodičem, radionice za djecu, VR igre, akcija Kluba prijatelja…

25.01.2023.

Tvrđava Barone ove nedjelje slavi sedmi rođendan! Otkako je otvorena 2016. godine, ubrzo je postala omiljeno mjesto za druženje svih generacija Šibenčana koji su u njezinoj prijateljskoj atmosferi prepoznali svoje mjesto za dnevni ili večernji izlazak, a nova prigoda za druženje uz zanimljiv program već je u nedjelju!

Sedmi rođendan Tvrđave Barone obilježit ćemo obilaskom tvrđave uz stručno vodstvo i radionicama kovanja i izrade starog šibenskog novca, nakon čega će zainteresirani moći besplatno odigrati posebno osmišljene VR igre i isprobati doživljaj virtualne realnosti! Šibenčane će bedemima Baronea provesti arheolog Tvrđave kulture Andrija Nakić koji sve poznate i manje poznate priče o povijesti grada zna jako zanimljivo ispričati.

Tura Tvrđavom Barone za djecu i odrasle počinje u 11 sati. U 11,30 sati na redu su dječje radionice kovanja i modeliranja bagatina, starog šibenskog novčića. Broj sudionika radionice 'Moj novčić' je ograničen, a prijave na mail citypoint@tvrdjava-kulture.hr traju do 14 sati u subotu 28. siječnja.

Svi polaznici radionica na poklon će dobiti posebno izrađenu bojanku i bookmark, a prigodne darove dobit će i kupci u Barone shopu! Nedjelja je pravi dan i za učlaniti se u Klub prijatelja šibenskih tvrđava ili obnoviti isteklo članstvo, jer uz novu člansku iskaznicu na Tvrđavi Barone drugu darujemo gratis. Častimo i u Barone baru pa za svaku naručenu kavu druga ide gratis!

Članovi Kluba prijatelja, podsjećaju iz Tvrđave kulture, imaju niz prijateljskih pogodnosti tijekom 365 dana – od neograničenog broja ulaza na Tvrđavu sv. Mihovila, sv. Ivana i Barone, popuste u suvenirnicama triju tvrđava, povoljnije cijene programa u Kući umjetnosti Arsen i na Baroneu, kao i ulaznica za koncerte na Tvrđavi sv. Mihovila koje organizira Tvrđava kulture.

Ulaz na Tvrđavu Barone, podsjetimo, slobodan je sve do ožujka, a vikendima u veljači nastavit će se održavanje dječjih radionica.

Vikendima u veljači Barone će biti utvrda zabave, kreativnosti, znanja i druženja. Svake nedjelje na rasporedu su dječje radionice, a za sve nove informacije pratite Instagram i Facebook Tvrđave Barone te službenu stranicu Tvrđave kulture.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti