HR
EN

Adriatic osiguranje podržalo rad Tvrđave kulture

07.07.2022.

Danas je u Kući umjetnosti Arsen potpisivanjem ugovora o suradnji nastavljeno partnerstvo Adriatic osiguranja i Tvrđave kulture Šibenik.

Ugovor su u ime Adriatic osiguranja potpisali Zvonimir Petrović, direktor podružnice Adriatic osiguranja Šibenik i Gorana Barišić Bačelić, ravnateljica JU Tvrđave kulture Šibenik. Petrović i Barišić Bačelić izrazili su obostrano zadovoljstvo nastavkom suradnje na lokacijama pod upravljanjem Tvrđave kulture Šibenik - tvrđavama sv. Mihovila, sv. Ivana i Barone te Kućom umjetnosti Arsen. 

Adriatic osiguranje, jedno od vodećih društava na hrvatskom osigurateljnom tržištu prepoznalo je Tvrđavu kulture kao jednog od najprepoznatljivijih kulturnih brendova. Tome u prilog govore i brojke o posjećenosti lokacija kojima Tvrđava kulture upravlja, što kroz dnevne obilaske, što na večernjim događanjima.

Ovom suradnjom Tvrđava kulture osigurala je partnera koji svojim doprinosom niz godina daje dodatan vjetar u leđa u dostizanju vizije Ustanove – da postane nacionalno i europski relevantan dionik kulturnih i kreativnih industrija i sinonim za izvrsnost na području kulturnog menadžmenta i koji će biti uz nju na svakom koraku prema ostvarivanju svojih ciljeva.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti