HR
EN

Moja tvrđava znanja

Moja tvrđava znanja je edukativni program Tvrđave kulture Šibenik namijenjen djeci i mladima koji kroz učenje, igru te individualni i grupni rad prilagođen dječjem uzrastu uspješno prenosi baštinu šibenskih tvrđava.

Tvrđave su u prošlosti podizane kako bi grad obranile od neprijatelja, a danas su postala mjesta novih spoznaja, iskustava i doživljaja. Stoljeća nasljeđa preoblikovali smo u nove sadržaje zanimljive svim generacijama posjetitelja, a najvažniji od svih su ipak djeca i mladi. O bogatoj hrvatskoj povijesti i kulturi itekako vrijedi učiti, a najbolje se uči, vjerujemo da znate, u izvornom okruženju i kroz kreativan pristup temi. Upravo tome je namijenjena Moja tvrđava znanja. 

Bilo da se odlučite za stručno vodstvo ili radionički program, posjet tvrđavama jedinstvena je prilika da djeca pobliže upoznaju, dožive i razumiju vrijednost spomeničke i kulturne baštine.

 

PLANIRANJE POSJETA

Radionice se održavaju za organizirane školske skupine, prema najavi i rezervaciji termina. Radionice su besplatne uz kupljene grupne ulaznice.

Sadržaj radionica varira ovisno o odabranoj lokaciji – tvrđavi na kojoj se ista odvija, a pojedine radionice se mogu prilagoditi različitim dobnim skupinama.

Kako bi se svim učenicima omogućio kvalitetan posjet i sudjelovanje na radionici, preporučeni broj djece u jednoj skupini je do 20 učenika. Ukoliko je broj djece veći od navedenog, a dogovorena tema posjeta ista, voditelji radionica podijelit će učenike u više skupina.

 

KONTAKTIRAJTE NAS!

Upit za dodatne informacije te rezervaciju termina uputite mailom ili pozivom na broj:

citypoint@tvrdjava-kulture.hr / + 385 (0)91 619 65 34

info@tvrdjavakulture.hr / + 385 (0)91 497 55 47

 

PREUZMITE BROŠURU - Moja tvrđava znanja

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti

Dragi posjetitelji,

u petak 14.lipnja Tvrđava sv. Mihovila otvorena je do 19 sati.
Hvala na razumijevanju!

-----

Dear visitors,

on Friday, June 14th, St. Michael's Fortress will be open until 7 PM.
Thank you for your understanding!