HR
EN
06. kolovoza / 21:00h

Koncert je rasprodan.

Róisín Murphy - Ljetno Yammatovo fueled by Cockta! - SOLD OUT

Svjetska glazbena ikona Róisín Murphy s bendom dolazi 6. kolovoza na Tvrđavu sv. Mihovila i to na Ljetno Yammatovo fueled by Cockta! Yammatovo, provjereno vrhunski glazbeni događaj zagrebačkog radia Yammat FM, vraća se tako u svom ljetnom izdanju u suradnji s Tvrđavom kulture Šibenik treći put na sv. Mihovila.

Irkinja Róisín Murphy na svjetsku se glazbenu scenu probila kao istaknutiji dio britansko-irskog elektronskog dua Moloko. Nakon razlaza tog sjajnog dua, ova eklektična, ekscentrična i svestrana umjetnica započela je iznimno uspješnu karijeru i jačala svoj zvjezdani status sa svakim novim albumom. Počela je sa solo prvijencem Ruby Blue iz 2005., a da je vanserijska glazbenica potvrdila je još uspješnijim singlovima s Overpowered iz 2007. godine.

Nakon velikih koncertnih turneja, zamijećenih glazbenih suradnji i nekoliko izdanih albuma, s dugo očekivanim, petim studijskim izdanjem Róisín Machine nastalim u vrijeme pandemije osvaja svjetsku kritiku.

Róisín je zaljubljenica je u modu, arhitekturu, dizajn i sve lijepo. Nastupi ove fantastične art-pop umjetnice tako nisu samo glazbeni, već i vizualni spektakl. Pozornicom se kreće moćno i suvereno, a publici se uvijek iznova otkriva u kreacijama koje samo ona može iznijeti.

Publiku u Šibeniku osvojila je na fantastičnim koncertima na Tvrđavi sv. Mihovila 2018. godine i na dočeku 2023. godine, a nova prilika za dobar provod stiže uskoro!

 

ULAZNICE: od 55€

Ulaznice će po cijeni od 55 eura biti dostupne su u sustavu Eventim od ponedjeljka 3. lipnja u 12 sati, prva 24 sata isključivo za korisnike Mastercard kartica.

Nakon toga svi ostali do ulaznica mogu online i u City Pointu Tvrđave kulture Šibenik. Članovi Kluba prijatelja ostvaruju popust od 10% u City Pointu.

Želiš li čuti novosti?

Pretplati se na newsletter!

Ostavi nam mail!
Sponzori Tvrđave kulture
Partneri i pokrovitelji Tvrđave kulture
Medijski pokrovitelji Tvrđave kulture
Postavke pristupačnosti